Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Skolsköterska till Kroppkärrsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en skolsköterska till Kroppkärrskolan som är en F-6 skola med ca 430 elever.
Elevhälsans olika professioner på våra skolor arbetar i team och elevhälsoteamen arbete leds av rektor. Utöver att du genomför sedvanliga skolsköterskeuppgifter som hälsobesök, vaccinationer och mottagningsarbete är det viktigt att du tydligt bidrar med din kompetens och kunskap i det främjande och förebyggande elevhälsoarbetet. Arbetet som skolsköterska förutsätter att man har lätt för att samarbeta och att du har en helhetssyn på eleverna. Meriterande är erfarenhet av arbete med barn och av hälsofrämjande och förebyggande arbete.
Det finns ett nätverk för skolsköterskor inom kommunen som leds av en verksamhetschef för elevhälsans medicinska insatser. Vi har goda möjligheter att erbjuda kompetensutveckling och våra gemensamma riktlinjer och rutiner finns i en elektronisk handbok. På barn- och ungdomsförvaltningen finns också en skolöverläkare.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar, öppen hälso- och sjukvård eller skolsköterskeutbildning. Grundläggande kunskaper för att dokumentera i datajournal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse
Ansök senast 6 december 2017
Referensnummer A731097
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Malin Lundgren Kullgren
Verksamhetsch. för elevhälsans medicinska insatser
054-540 13 06
Kontaktperson Sofia Fougstedt
Rektor
054-540 30 73
Facklig företrädare Heléne Bolund
Skolsköterska, Vårdförbundet
054-540 31 81

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den