Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Verksamhetsutvecklare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vuxenavdelningen har ansvar för utredning / insatser när det gäller missbruk- beroendeproblematik och socialpsykiatri för personer över 25 år. Avdelningens stab består av en verksamhetscontroller och tre verksamhetsutvecklare med delvis olika inriktningar. Vi söker nu en verksamhetsutvecklare med huvudinriktning mot socialpsykiatri.
I anställningen ingår att ansvara för och driva utvecklingsarbete i nära samarbete med chefer enligt de Nationella riktlinjerna för schizofreni och andra psykosliknande tillstånd. Självständigt ansvara för utbildnings- och informationsinsatser till medarbetare. Delta utifrån uppdrag i aktuella samverkansforum. Omvärldsspaning. Analysarbete. Processbeskrivningar.
I anställningen ingår även ansvar för avdelningens intranät (”solsidan”), bereda ärenden till nämnd, besvara remisser, hantera och utreda olika typer av frågor, t ex ansökningar om föreningsbidrag.
Du kommer ingå i avdelningens stabsgrupp och kommer regelbundet delta i nätverk med förvaltningens samtliga verksamhetsutvecklare.
Du arbetar på uppdrag av avdelningschef.

Kvalifikationer

Socionom eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Goda kunskaper om livsvillkor och förutsättningar för personer med psykisk funktionsnedsättning. Vana från självständigt arbete. Då anställningen innebär både skrivarbete och muntlig föredragning förväntas du ha god förmåga att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Erfarenhet av arbete utvecklingsfrågor. God datorvana. God analytisk förmåga. Erfarenhet från arbete i kommunal socialtjänst är meriterande
Körkort erfordras.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Vid frågor ring: Vecka 28-29: Tf avd chef Johan Asp 054-5405415 Vecka 30-32: Tf avd chef Stefan Berndtsson 054-5405181
Längd Tillsvidare
Ansök senast 10 augusti 2018
Referensnummer A800065
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Johan Asp
Enhetschef
054-540 54 15
Kontaktperson Stefan Berndtsson
Enhetschef
054-5405181
Facklig företrädare Nina Angeleni
Vision
054-5404757

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den