Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Vi söker dig som vill vara med och format framtidens vård och omsorg, ett spännande och intressant uppdrag. Som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast träffar du Karlstadsbor från sju år och uppåt som bor i eget boende, på vårdboende eller vistas på daglig verksamhet. Du är med och gör skillnad i vardagen på riktigt.

Arbetsbeskrivning

Som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du i förebyggande, funktionsbevarande och funktionshöjande syfte. I arbetsuppgifterna ingår att värdera vårdbegäran och bedöma behov utifrån förvaltningens uppdrag och fastställda arbetsordning. Att göra bedömningar, fatta beslut och upprätta vårdplaner. Du vidtar egna åtgärder alternativt ordinerar utförandet av åtgärder, där ingår att förskriva hjälpmedel. Du följer upp, utvärderar och dokumenterar det egna arbetet. Du ansvarar också för handledning, råd, stöd och information i enskilda patientärenden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har en erfarenhet från kommunal- och/eller landstingsverksamhet. Arbetet ställer stora krav på självständighet samtidigt som du behöver ha en god samarbetsförmåga. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, ha ett gott bemötande och vara flexibel då merparten av din arbetstid är förlagd i patientens hem. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 16 augusti 2020
Referensnummer A967432
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Maria Andersson
Enhetschef Hemrehab Väst
054 -540 63 84
maria.andersson8@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den