Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Ekonom

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Mariebergsskogen AB är Karlstads stadspark och Värmlands största besöksmål. Vi är ett kommunalt bolag med uppgift att förvalta och utveckla Mariebergsskogen. Här finns Naturum Värmland, djurparken Lillskogen, Lekträdgården, friluftsmuseum, mat- och fikaställen och gott om plats för bad, friluftsliv och aktiviteter. Hos oss arbetar mellan 50 och 80 medarbetare, beroende på årstid.

Arbetsbeskrivning

Som ekonom i Mariebergsskogen AB kommer du att arbeta i en inspirerande miljö tillsammans med kollegor inom många olika yrkesområden. Arbetsuppgifterna spänner över ett brett område och innefattar både operativa uppgifter som fakturahantering till mer strategiska frågor. Du kommer att arbeta med prognos, budget, uppföljning, redovisningar, momsfrågor, avstämningar samt utvecklingsarbete kring kassor och betalsystem. Du kommer att upprätta delårsrapporter och årsredovisning i nära samarbete med vd och de olika enheterna. Som ekonom hos oss är du ett stöd i den dagliga verksamheten i frågor kring analys, statistik, samt inköp och upphandling. Du kommer att representera bolaget i olika sammanhang, ingå i nätverk inom koncernen samt fungera som en länk mellan bolaget och kommunens ekonomiadministration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och några års yrkeserfarenhet. Du är bra på att driva ditt arbete framåt, trivs med att arbeta konsultativt och stödjande samt har en god pedagogisk förmåga. Du har god vana av ekonomi- och IT-system och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 21 oktober 2019
Referensnummer A906627
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Johansson
HR-specialist
maria.johansson4@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den