Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i svenska, engelska och spanska till Ilandaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en högstadieskola med drygt 480 elever och ca 70 personal i grundskolan och grundsärskolan, som ligger naturskönt belägen vid Ilandasjön. Skolan har fina och fräscha lokaler och präglas av trygghet, trivsel och höga meritvärden. Verksamheten är indelad i tre vertikala arbetslag i grundskolan och ett arbetslag i grundsärskolan.
Nu söker vi en ny kollega, då en av lärarna kommer att vara tjänstledig för att pröva annat arbete utanför skolan.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten omfattar för närvarande 80% och innehåller tre undervisningsgrupper i svenska i åk 7 och 8, en grupp i engelska i åk 8 samt en grupp i spanska i åk 6 med lektionsfria onsdagar. Både tjänstgöringsgraden och ämnessammansättningen kan diskuteras.
Du är mentor tillsammans med en kollega i åk 8 och du ingår i ett av våra tre arbetslag och deltar såväl i möten i arbetslaget som i möten med ämneskollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och erfaren lärare i de sökta ämnena. Du är intresserad av att samarbeta med kollegor i olika konstellationer och du är van och intresserad av att anpassa undervisningen utifrån olika elevers behov.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträde Så snart som möjligt enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Tidsbegränsad till 17 juni 2020
Ansök senast 2 februari 2020
Referensnummer A926877
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Skoogh
Rektor
054-540 31 74
maria.skoogh@karlstad.se
Facklig företrädare Lill Lydén
Lärare, facklig representant Lärarförbundet
054-540 35 17
lill.lyden@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den