Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Arbetsterapeut till Solaenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Solaenheten är en del av avdelningen integration, försörjning och arbete. I Solaenheten ingår Solareturen som är en verksamhet som erbjuder praktik eller annan arbetsträning.
Vi erbjuder förstärkt arbetsträning som ett led i att hjälpa människor ut mot egen försörjning.
Vi söker därför en arbetsterapeut eller någon med akademisk utbildning som kan stötta målgruppen i att hitta de verktyg som personen behöver i arbetslivet och som kan hjälpa personen att komma närmare arbetsmarknaden. Detta arbete görs tillsammans med övriga professioner på solareturen som arbetsterapeut, arbetskonsulenter.

Kvalifikationer

Leg. Arbetsterapeut eller annan akademisk utbildning med erfarenhet i att arbeta med verktygen DOA, AWC, AWP, WRI och WEIS
Du kommer att arbeta självständigt och du ska ha lätt för att samarbeta och vara flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från området är meriterande. B-körkort, för manuell växellåda är ett krav.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Projektanställning t o m 181231.
Ansök senast 24 januari 2018
Referensnummer A745992
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ulf Lidström
Enhetschef
054-5405091

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den