Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare & Barnskötare till Edsvalla förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Edsvalla förskola har tre yngreavdelningar och en äldreavdelning. Förskolan ger förutsättningar för att barnen ska känna tilltro till sin egen förmåga, utvecklas och växa. Lyhördhet, ett öppet klimat och ett bra bemötande gentemot barn, föräldrar och kollegor skapar trygghet och förtroende.
Förskolan har en utvecklingsgrupp som samarbetar med två förskolor i området och gemensamt driver verksamhetsutveckling tillsammans med förskolechef.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en nyfiken och driven förskollärare & barnskötare. För att synliggöra barns lärprocesser använder vi oss av pedagogisk dokumentation och vi prioriterar gemensam reflektionstid. I vår organisation vill vi skapa god kontinuitet och trygghet för barnen, det är viktigt att du som pedagog har barnen i fokus och utgår från deras intresse när du planerar verksamheten.
Som pedagog är du tydlig och närvarande i din roll, ser till helheten och de möjligheter som finns. Du har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du känner dig väl förtrogen med våra styrdokument och kan använda dig av dem i praktiken.

Kvalifikationer

Vi söker:
• 1 legitimerad förskollärare tillsvidare
• 1 barnskötare tillsvidare
• dig som har erfarenhet av att arbeta målinriktat utifrån mål och styrdokument
- kan planera, dokumentera och följa upp verksamheten
• dig som behärskar pedagogisk dokumentation och reflektion
• dig som är van att använda IT som verktyg i det dagliga arbetet
• dig som är initiativrik och lösningsinriktad
• dig som är en god kollega som tillsammans med arbetslaget vill driva verksamhetsutveckling.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 januari 2018
Tillträde Efter överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 30 november 2017
Referensnummer A730848
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Maria Mangelin
Förskolechef
054-5403169
maria.mangelin@karlstad.se
Facklig företrädare Madelene Grenard
Förskollärare
054-5403677

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den