Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

HR-specialist

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Vi är ca 630 medarbetare varav 25 med chefsuppdrag. Din arbetsplats blir centralt placerad på förvaltningens stab.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla HR-arbetet inom Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning?
Då kanske rollen som HR-specialist hos oss är tjänsten för dig.

Hos oss arbetar du brett med hela HR-processen och är ett kvalificerat stöd till cheferna i allt från rehabiliteringsprocesser, arbetsmiljö, kompetensförsörjning samt avtals- och arbetsrättsliga frågor. Du ansvarar också för HR-administration.

Karlstads kommun strävar efter att driva en enhetlig arbetsgivarpolitik vilken bygger på ett målmedvetet arbete med organisationskultur och värdegrund som gör koncernen till en attraktiv arbetsgivare och tryggar kompetensförsörjningen på kort och lång sikt. Vi strävar efter enhetlighet och arbetar aktivt för ett gemensamt ägande för HR-arbetet vilket du är med och utvecklar utöver arbetet inom den egna förvaltningen.
Rätt personlighet är avgörande för att lyckas i uppdraget. Du bygger relationer och är service- och lösningsorienterad. Du är en lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor och verka i en miljö där vi gör varandra bättre.
Du är väl förtrogen med samverkanssystemet och ser vikten av en god dialog med de fackliga organisationerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR-området, alternativt annan utbildning vilken arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ett brett HR-arbete.
Tjänsten kräver kunskaper inom det arbetsrättsliga området.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast 25 oktober 2018
Referensnummer A819957 HR stab
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anders Åberg
HR- chef
054-540 15 92
anders.aberg2@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den