Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sommarjobb: Tågchaufför till rundturståg

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Mariebergsskogen AB är Karlstads stadspark och Värmlands största besöksmål. Vi är ett kommunalt bolag med uppgift att förvalta Mariebergsskogens mark och byggnader samt utveckla vårt natur- och kulturområde. Här finns Naturum Värmland, djurparken Lillskogen, Lekträdgården, friluftsmuseum, mat- och fikaställen och gott om plats för bad, friluftsliv och aktiviteter. Hos oss arbetar mellan 40 och 70 medarbetare, beroende på årstid.

Vill du vara med och bidra till sommarens bästa upplevelser för våra besökare? Vi söker nu chaufförer till vårt rundturståg Conrad Höök.

Arbetsbeskrivning

Rundturståget Conrad Höök körs under vår och sommar i Mariebergsskogen. Tåget går enligt tidtabell och som chaufför ansvarar du för att rundturen blir en del av ett attraktivt besök i parken. Du ansvarar för att informera våra passagerare om vilka föreskrifter som gäller vid åkning av tåget och du ansvarar för att hålla tåget rent och snyggt. Förutom att köra tåget ingår städning, tvättning av tåget samt att vara väl uppdaterad och kunna informera våra besökare om parkens utbud.

Kvalifikationer

- Busskörkort (D) krävs
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska
- Fordonsmekanisk kunskap är meriterande
- Erfarenhet av servicearbete

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Mariebergsskogen AB arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 1 maj 2018
Tidsbegränsad till 30 september 2018
Längd 3-6 månader
Ansök senast 28 februari 2018
Referensnummer A755545
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Maria Andersson
Personalhandläggare
maria.andersson4@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den