Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare till Färjestadsskolan 4-6

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Färjestadsskolan är en mångkulturell skola som finns i ett expansivt område med spännande utmaningar nu och i framtiden. Tjänsten är i årskurs 5, som består av 2 klasser.

Arbetsbeskrivning

Du ingår i ett arbetslag kring elever i årskurs 5.
Du har mentorskap för ett antal elever i årskursen samt ansvar för undervisning i engelska, matematik, svenska och so ämnen.

Kvalifikationer

Lärarutbildning mot årskurserna 4-6. Legitimation i undervisande ämnen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 11 februari 2019
Tidsbegränsad till 19 juni 2020
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 31 januari 2019
Referensnummer A841514
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Stefansson
TF Rektor
054-5403504
anna.stefansson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den