Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Bemanningsadministratör

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Verksamheten vårdboende består av 18 enheter; särskilt boende för personer med demensproblematik eller somatisk långtidssjukdom samt boende med hemtjänstinsatser, sk servicehus. Administration och bemanningsenhetens uppdrag är att serva verksamheten med deras vikariebehov. Enheten består av 9 administratörer, 23 poolpersonal och ca 350 timavlönade vikarier.

Arbetsbeskrivning

Som enhetsadministratör är huvuduppgiften det administrativa arbetet runt personal. Arbetet innebär bland annat personalplanering med rekrytering, administrativt arbete i anställningsprocessen som ex anställningsavtal, koppla schema, schemaläggning och lägga behörigheter i aktuella system mm. Arbetet innebär mycket kontakt med medarbetare och chefer.

Som enhetsadministratör är du lokalt användarstöd i Heroma till chefer och medarbetare och ansvarar för beställningar och fakturaflöden i ekonomisystemet.

Kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller administration. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i personal - och bemanningssytem och det är meriterande om du har arbetat med Heroma och TES. Har du erfarenhet av arbete med schemaläggning så är det meriterande. God datavana är en självklarhet.
B-körkort är ett krav.

För att klara uppdraget ska du vara serviceinriktad och ha god kommunikativ förmåga. Du är initiativtagande och har ett självständigt arbetssätt. Du är bra på ordning och reda. Då arbetet sker i nära samarbete med kollegor och du har daglig kontakt med många olika medarbetare, är samarbetsförmåga en viktigt egenskap. Uppdraget är brett och kräver att du har förmåga att se och förstå helheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2017
Tillträde Eller efter överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 30 juli 2017
Referensnummer A694591
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Wennerström
Enhetschef
054-540 56 52
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den