Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i förskoleklass Färjestadsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Färjestadsskolan är en mångkulturell skola som finns i ett expansivt område med spännande utmaningar i framtiden.

Arbetsbeskrivning

Att tillsammans i ett arbetslag med fyra pedagoger bedriva undervisning i en av tre förskoleklasser på skolan. Du har tillsammans med en förskolelärare ansvar för planering och genomförande av undervisningen. Visst arbete ingår också i fritidshemmet.

Kvalifikationer

Behörighet att undervisa i förskoleklass.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 4 mars 2019
Tidsbegränsad till 19 juni 2020
Ansök senast 31 januari 2019
Referensnummer A841591
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Mikael Nilsson
Rektor
054-540 33 98
mikael.nilsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den