Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Områdeschef/Förvaltare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Bostads AB ägs av Karlstads kommun och ingår i koncernen Karlstads Stadshus AB. Vi äger och förvaltar totalt cirka 475 000 kvadratmeter fördelat på ca 7 400 bostäder och 750 lokaler runt om i Karlstad. Sammanlagt är vi cirka 130 anställda som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. KBAB står inför flera stora utmaningar framöver, bland annat kring nyproduktion och att tillsammans med vår ägare bidra till att Karlstad blir en ännu bättre stad att leva och bo i.
Som medarbetare hos oss värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet.
Avdelning fastighetsförvaltning har som övergripande uppdrag att förvalta företagets samtliga fastigheter och kunder i nära samverkan med avdelningarna marknad och kund och fastighetsutveckling. Avdelningen har under hösten genomgått en omorganisering och kommer från årsskiftet att bestå av fem enheter i form av enheten förvaltningsstöd samt fyra fastighetsområden. Det är till ett av dessa fastighetsområden som vi söker en förvaltare/områdeschef.


Arbetsbeskrivning

Vi söker en förvaltare/områdeschef till avdelning fastighetsförvaltning. Är du en person med stort intresse för fastighetsförvaltning, boendefrågor och personalledning kan detta vara tjänsten för dig!
Som förvaltare/områdeschef har man verksamhets-, personal- och ekonomiansvar för sitt fastighetsområde. Ansvaret innebär bland annat att säkerställa att förvaltningen sker med så god kvalitet och affärsmässighet som möjligt utifrån fastigheternas, hyresgästernas och medarbetarnas behov.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att leda, styra och samordna verksamheten inom ett av våra fastighetsområden. En viktig del av det är att utveckla, planera och prioritera för en verksamhet med hög kvalitet genom exempelvis effektiva arbetssätt, metoder och rutiner.

Exempel på arbetsuppgifter utifrån verksamhetsansvaret kan vara:
• coachning och ledning av ca 20 medarbetare i fastighetsområdet
• att tillgodose att reparations- och underhållsåtgärder blir genomförda
• att arbeta för att hyresgästerna upplever kvalitet och trygghet i sitt boende
• att säkerställa rätt bemanning och kompetens inom enheten
• budgetering, ekonomisk uppföljning samt prognosarbete

Kvalifikationer

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en engagerad, ansvarstagande och resultatinriktad ledare. För att lyckas i rollen som förvaltare/områdeschef behöver du ha ett affärsmässigt förhållningssätt samt god prioriteringsförmåga för att kunna värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget.

Du har också lätt för att samarbeta och skapa goda relationer samt förmåga att genom ditt ledarskap få människor att jobba självständigt och ta eget ansvar. Du är en tydlig chef som samtidigt ger dina medarbetare utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten.

Din bakgrund
• Högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot fastighetsekonomi eller annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Erfarenhet från ledande befattning med verksamhets-, ekonomi- och personalansvar.
• Erfarenhet från arbete med fastigheter/fastighetsförvaltning.
• Erfarenhet från arbete med kundansvar/stor kundkontakt.
• Goda kunskaper i fastighetsekonomi.
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
• B-körkort krävs.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 28 januari 2018
Referensnummer A742423
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Petra Höyhtyä
054-540 74 53
petra.hoyhtya@kbab.se

Övrigt

• För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den