Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du vår nästa kreativa praktiska pedagog?

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi söker en kreativ och praktisk pedagog till skolområde Öst, förskolans verksamheter. Du kommer att jobba för fem förskolechefer, där en innehar chefskapet. I och med att förskolan är inne i en expansiv utvecklingsfas behöver vi säkerställa att vi har rätt kompetens för att utveckla lärmiljöer för en hållbar tid.

För tjänsten söker vi dig som är tekniskt lagd, kreativ och lite av en problemlösare! Vi tror att du har ett naturligt servicetänk och trivs med att arbeta praktiskt i förskolans verksamheter med barnens delaktighet och barnets bästa i fokus.

Arbetsbeskrivning

Som kreativ och praktisk pedagog har du många olika varierande arbetsuppgifter, exempelvis:

Skapande och tillverkning av pedagogiska miljöer inne och ute, hantering och löpande förbättring av våra pedagogiska miljöer.

Miljöarbete och hantering av återvinning utifrån hållbar utveckling samt planera arbetet med pedagogiska miljöer tillsammans förskolans ledning och personal. Du kommer även ha hand om inköp av förbrukningsmaterial och inventarier för lärmiljöerna.

Kvalifikationer

För arbetet krävs grundläggande datakunskaper och ett allmänt tekniskt kunnande.

För att du ska trivas med arbetet krävs att du självständigt kan ta ansvar för ditt arbetsområde. Du behöver vara flexibel, pålitlig och noggrann. Du har en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet; ha en blick för vad som behöver göras och göra det. Du har mycket god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och gillar att arbeta i förskolemiljö.

Som kreativ och praktisk pedagog är du en mycket viktig förmedlare av förskolans värdegrund.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du behöver ha god fysisk form och gilla att göra fysiska arbetsuppgifter. Tunga lyft förekommer i tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet från praktiskt arbete på förskola/skola är meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse!
Längd Tillsvidare
Ansök senast 27 december 2017
Referensnummer A737601
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Hjördis Jansson
Förskolechef
054 5403689
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den