Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Ma/NO-lärare till Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola som ligger naturskönt belägen. Skolan är tvåparallellig och kombinerar den stora skolans fördelar med den lilla skolans möjligheter. I Vålberg har vi tillgång till bl a badhus, ishall och sporthall. Dessutom har vi naturen inpå knuten.
Vålbergsskolan arbetar i stor utsträckning med digitala hjälpmedel för att få eleverna att utvecklas så långt det är möjligt.

Arbetsbeskrivning

Som Ma/NO-lärare på högstadiet förväntas du kunna planera och genomföra undervisningen inom dina ämnen. Du förväntas också vara förtrogen med bedömning och betygsättning. Till din hjälp har du både arbetslagskollegor, ämneskollegor och den lokala elevhälsan.
I tjänsten ingår delat mentorskap tillsammans med en kollega. Det ingår också utvecklingssamtal och föräldrakontakter.

Kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad lärare i matematik och NO-ämnen. Det är meriterande om du är behörig i teknik. Det är också meriterande om du arbetat med digitala läromedel.
På Vålbergsskolan anser vi att det är viktigt för lärandet med goda relationer varför vi lägger stor vikt på din förmåga att skapa goda relationer.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 9 augusti 2019
Referensnummer A893180
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anders Peterson
Rektor
054-540 37 41

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den