Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare Sunnanängs förskola, 100 % tillsvidare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vill du jobba på en förskola med fokus på lek och lärande, där förhållningssätt och goda relationer är viktiga och som lägger grunden till varje barns utveckling och lärande så är du välkommen till Sunnanängs förskola. Vi strävar efter att skapa en trygg miljö, där alla barn ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina egna intressen och förutsättningar.
Sunnanängs förskola ligger centralt i Molkom och består av fem avdelningar; Klövern, Blåklockan, Violen, Vallmon och Gullvivan.
Sunnanäng har förutom sin utegård även direkt närhet till naturen, men också till samhället i övrigt med bibliotek, skola och andra grönområden och lekplatser i närområdet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande. Du är nyfiken och intresserad av barnen och deras lärande och har en god förmåga att läsa av barns individuella behov och förutsättningar. Du skall ha lätt för att samarbete med såväl barn, föräldrar och personal. Du är också väl förtrogen med våra styrdokument och hur man omsätter läroplanen i verksamheten, både praktiskt och teoretiskt. Du kommer som förskollärare ha ansvar för planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten tillsammans med andra pedagoger på förskolan. Vi söker dig som både kan dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt ta del av andras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad förskollärare. Du är engagerad och har en önskan att påverka och utveckla verksamheten för varje barns bästa. Du har barnen i fokus och har ett positivt förhållningssätt där du tror på att alla gör sitt bästa utifrån sina förutsättningar. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och hur du utifrån dem, tillsammans med kollegorna bygger en utvecklande, stimulerande, lärande och inkluderande verksamhet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 8 januari 2018
Tillträde Tillträde 8 januari 2018 eller enligt överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 24 november 2017
Referensnummer A730486
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Ann-Christin Andersson
Förskolechef
054-540 36 88
ann-christin.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den