Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Verksamhetsutvecklare till Vuxenavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vuxenavdelningen ansvarar för kommunens verksamhet för personer över 25 år med psykisk funktionsnedsättning och missbruks- beroendeproblematik. På avdelningen, som är organiserad i åtta enheter, finns ca 220 medarbetare av olika yrkeskategorier. Inom avdelningens stabsfunktion finns tre verksamhetsutvecklare med olika inriktningar och en verksamhetscontroller. I den aktuella tjänsten som verksamhetsutvecklare ingår analys- och utredningsarbete, statistik och uppföljning, internutbildning och informationsinsatser. Funktionen som avdelningens kvalitetskoordinator ingår i tjänsten. I förekommande fall besvarar verksamhetsutvecklaren yttranden/remissvar, skriver nämndärenden osv, som berör avdelningens ansvarsområde. Verksamhetsutvecklaren medverkar i att utveckla och driva avdelningens arbete genom att arbeta nära avdelningens ledningsgrupp och vara ett stöd för avdelningens chefer i enheternas utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Akademisk utbildning, socionom, samhällsvetenskaplig eller motsvarande utbildning på högskolenivå. Du ska ha kunskap, intresse och erfarenhet för utvecklingsfrågor, samt från arbete med uppföljningar, statistik och analysarbete. Anställningen kräver analytisk förmåga, flexibilitet och förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Du ska ha god datorvana, erfarenhet av officepaketet, samt kunskap om verksamhetssystemet Viva. Du är drivande, strukturerad och van att arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Då anställningen innebär både skrivarbete och muntlig föredragning förväntas du ha god förmåga att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Meriterande är om du har kunskaper av uppföljningsmodellen LOKE (lokal evidens) samt erfarenhet från arbete med avdelningens målgrupper.

Körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Ansök senast 2 december 2017
Referensnummer A730674
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Marita Halvarsson
Avdelningschef
054-5405009
Facklig företrädare Angelika Åhs Johansson
SSR
054-5404926

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den