Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Administratör till Resurscentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Nu söker vi en administratör till Resurscentrum. Resurscentrum tillhör Biståndskontoret och innehåller två enheter med korttidsvård samt ett antal förebyggande verksamheter som demensteam, anhörigstöd, dagverksamheter med mera. Totalt arbetar ca 100 medarbetare på Resurscentrum. Som administratör hos oss arbetar du tillsammans med ytterligare en administratör , en receptionist, chef för resurscentrum samt två enhetschefer.

Arbetsbeskrivning

Som administratör är huvuduppgiften att ansvara för beställningar och fakturaflöden inom verksamheten i ekonomisystemet Agresso. Administration kopplat till kundernas vistelse på korttidsvården ingår i arbetet som att fördela uppdrag, registrera närvaro och göra avslut i verksamhetssystemet Treserva. Verksamhetens två administratörer ska kunna backa upp för varandra så arbete med anställningsavtal, SITHS-kort och personalsystemet Heroma kan ingå. Som administratör har du mycket kontakt med både interna och externa kunder samt personal som arbetar i huset.

Kvalifikationer

Du ska ha lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller administration. Tidigare erfarenhet av arbete med ekonomiadministration är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemen Agresso, Treserva och Heroma. God datorvana är en självklarhet, B-körkort ett krav. För att klara uppdraget ska du vara serviceinriktad och ha god kommunikativ förmåga. Du är initiativtagande och har ett självständigt arbetssätt. Du är bra på ordning och reda. Då arbetet sker i nära samarbete med kollegor och du har daglig kontakt med många olika medarbetare är samarbetsförmåga en viktig egenskap. Uppdraget är brett och kräver att du har förmåga att se och förstå helheten. Vi kommer att lägg stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till 31 december 2018
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 28 februari 2018
Referensnummer A755600
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Hasslid
Chef för Resurscentrum
054-540 58 82
Facklig företrädare Ann Eklöf
Vision
054-540 55 15

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den