Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Speciallärare/specialpedagog till Väse skola åk F-6

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Väse skola är en trivsam F-6- skola med 125 elever öster om Karlstad. Skolan präglas av ett väl utvecklat samarbete inåt och utåt mot närsamhället

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad och engagerad speciallärare/specialpedagog som är en god pedagog, har god social kompetens, är lösningsfokuserad och bra på att samarbeta. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för arbetet med elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd. Det innebär att hjälpa pedagogerna att genomföra och utveckla stödinsatser samt att kartlägga och göra pedagogiska utredningar. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om olika testverktyg som till exempel LOGOS.
Du kommer att jobba på organisationsnivå, gruppnivå och till stor del på individnivå. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet tillsammans med skolsköterska, skolpsykolog, kurator och rektor.
Läsåret 19/20 ingår 10 % undervisning i åk 6.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad grundskollärare och legitimerad speciallärare/specialpedagog.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 23 juni 2019
Referensnummer A886249
Antal arbetstillfällen 1
Facklig företrädare Alf Holmberg
Rektor
054-5403118
alf.holmberg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den