Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Samordnare till enheten för arbetsrehabilitering och sysselsättning

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Enheten för arbetsrehabilitering och sysselsättning söker nu en samordnare då vår nuvarande kommer vara tjänstledig pga studier. Vi riktar oss till personer med psykiska funktionsnedsättningar som vill komma ut i någon form av sysselsättning. I rollen som samordnare handlar det om att uppmärksamma och påtala behov som behöver tillrättaläggas för att individen ska kunna fungera i sin sysselsättning hos oss. Ibland kan det handla om att hjälpa till att etablera en kontakt vid psykiatrin eller att uppmärksamma socialsekretaren på att det kan finnas andra behov än vad vi arbetar med som kan behöva ses över. Inom enheten finns också flera professioner som du kommer ha samarbete med, bl. a. aktivitetssamordnare, arbetsterapeut, arbetskonsulent och friskvårdskonsulent.
Som samordnare är du ansvarig för att samordna de insatser som ges inom enheten till deltagaren men även att knyta nya kontakter, för att bidra till ett helhetsgrepp kring individen. Det ingår mycket samverkan med både interna och externa aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom och har ett genuint intresse för människor, är kreativ och kan hantera ett högt tempo. För oss är det viktigt att du är ansvarstagande, självständig, ambitiös, stresstålig och har lätt för att samarbeta med andra. Att ha en god social kompetens anser vi vara självklart. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning.
Ansök senast 26 augusti 2019
Referensnummer A895521
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Martin Seppänen
Enhetschef
054-5405092
martin.seppanen@karlstad.se
Facklig företrädare Angelika Åhs Johansson
SSR
054-5404926

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den