Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Skolkurator sökes till elevhälsoteamet på Fredricelundsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Arbetsbeskrivning

Övergripande uppgifter är att samverka inom elevhälsoteamet. Arbete med elever på grupp- och individnivå samt på uppdrag av rektor i det lokala elevhälsoarbetet med stort fokus på det främjande och förebyggande arbetet.

Kvalifikationer

Socionomexamen eller motsvarande utbildning. Djupa kunskaper om barn och ungdomar och deras utveckling och situation i samhället i stort. Kunskaper i beteende- och samhällsvetenskap, sociallagstiftning och socialt behandlingsarbete. Kunskap om den lagstiftning som styr skolverksamhet och sekretesslag är viktigt. Som skolkurator krävs att man kan arbeta självständigt och ta ansvar för det professionella arbetet. Det ger stor handlingsfrihet och krav på gott omdöme.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du förväntas stå upp för din profession.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Ansök senast 13 juli 2020
Referensnummer A964266
Antal arbetstillfällen 1
Facklig företrädare Jan Bengtsson
Rektor
054-540 31 75
jan.bengtsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den