Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Barnskötare till Bullerbyns förskola, vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Bullerbyns förskola ligger i Vålberg intill Vålbergsskolan. Förskolan har två yngreavdelningar och två äldreavdelningar.
Bullerbyns förskola ger förutsättningar för att barnen ska känna tilltro till sin egen förmåga, utvecklas och växa. Lyhördhet, ett öppet klimat och ett bra bemötande gentemot barn, föräldrar och kollegor skapar trygghet och förtroende.
Förskolan har en utvecklingsgrupp som samarbetar med två förskolor i området och gemensamt driver verksamhetsutveckling tillsammans med förskolechef.
Vikariatet som barnskötare är som resurs i gruppen på äldreavdelning, men viss tid förekommer på övriga avdelning inom huset.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar utifrån att skapa god kontinuitet och trygghet för barnen, det är viktigt att du som pedagog har barnen i fokus och utgår från deras intresse när du planerar verksamheten. Som pedagog är du tydlig och närvarande i din roll, ser till helheten och de möjligheter som finns. Du har lätt för att samarbeta med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du känner dig förtrogen med våra styrdokument.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare, det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom förskolan. Som barnskötare kommer du att stödja processen i förskolan och skapar tillsammans med arbetslaget de bästa förutsättningarna för barnens omsorg, lärande och utveckling.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 5 februari 2018
Tillträde eller efter överenskommelse
Tidsbegränsad till 31 juli 2018
Ansök senast 21 januari 2018
Referensnummer A746174
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Mangelin
Förskolechef
054-5403169
maria.mangelin@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den