Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Controller

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

Stabsavdelningen söker nu en Controller. Du kommer ingå i enheten redovisning och inköp, men får även nära kollegor inom IT och Fastighet under samma avdelning. Du blir en viktig del för att uppnå en effektiv hantering av bolagets ekonomi och göra vardagen tryggare för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som Controller är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Analysarbete och prognoser
• Budgetarbete
• Internkontroll
• Bokslutsarbete
• Rapportering och uppföljning
• Aktivt deltagande i förbättringsarbete för enheten och bolaget

Kvalifikationer

Du har en stark analytisk förmåga och kan se både detaljer såväl som helheten. Du är driven, framåt samt har en god kommunikationsförmåga. Det är också viktigt att du inte drar dig för att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du har en civilekonomexamen eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst fyra års erfarenhet inom området. Du kan Excel lika bra som baksidan på din hand samt god vana i olika datorsystem.

Urvalet sker löpande och vi tar in kandidater allt eftersom de kommer in.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2020
Tillträde Eller enligt överenskommelse.
Ansök senast 3 juni 2020
Referensnummer A956348
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Stefan Johansson
Enhetschef
054-540 71 21
stefan.johansson2@karlstad.se
Kontaktperson Camilla Christensen
Chef Verksamhetsstöd
054-540 7167

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den