Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Timvikarier sökes till boendeverksamhet med inriktning missbruk/beroende eller socialpsykiatri, Vuxe

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.

Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi har olika typer av boendeformer inom vuxenavdelningen och vänder oss till individer med missbruks- och beroendeproblematik och/eller psykiska funktionsnedsättningar i behov av stöd och omvårdnad. Man ger ett individanpassat stöd på uppdrag av vuxenavdelningen (boendestöd) och i vissa fall även på uppdrag av Vård- och omsorgsförvaltningen (hemtjänst). Arbetsuppgifterna är varierande och består i allt från städ, hygien, stöd vid mat och påklädnad, förflyttning, läkemedelstilldelning, motiverande samtal, aktivering samt mycket annat.

Som timvikarie får du jobba vid behov då ordinarie personal av någon anledning inte är tillgängliga.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller annan utbildning inom socialt arbete som arbetsgivaren finner relevant för verksamhetens inriktning och kvalitet. Det är meriterande om du har erfarenhet av missbruks- och beroendeproblematik och/eller psykiska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa samt att arbeta inom den sociala sektorn.

Du kommer att arbeta med människor som befinner sig i utsatta livssituationer vilket kräver att du har en personlig lämplighet vad gäller att möta, bemöta och kommunicera med andra. Vi söker dig som självständigt kan planera och strukturera ditt arbete. Du är en lugn, trygg och omsorgsfull person som kan möta diverse situationer utifrån ett anpassat arbetssätt.

Arbetet bedrivs dag/kväll/natt, måndag till söndag och det ingår social dokumentation.

B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

Intervjuer påbörjas under ansökningstiden.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 30 september 2020
Referensnummer A967467
Antal arbetstillfällen 25
Kontaktperson Anna Axelsson
Enhetschef
054-540 49 14
Kontaktperson Stefan Berndtsson
Enhetschef
054-5405181
Facklig företrädare Lotta Karlsson
Kommunal
054-5404754

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den