Du är viktig och behövs hos oss

Anmäl dig som vikarie i vår tillfälliga resursbank

Resursbanken - tillfällig vikariebank corona

Nu under coronakrisen behöver Karlstads kommun snabbt få in många nya vikarier för att vi ska klara våra viktiga uppdrag. Du som kan rycka in som vikarie är välkommen att anmäla ditt intresse i vår tillfälliga resursbank.

Där lägger du in ditt cv och beskriver vilka yrkesområden du kan jobba inom, när du kan börja med mera. 

Just nu söker vi i första hand sjuksköterskor, men du kan ändå välja att anmäla ditt intresse inom ett eller flera av dessa yrkesområden:

 • administration, ekonomi, lön
 • chef, verksamhetsledare
 • data, IT, systemförvaltning
 • hälso- och sjukvårdsarbete
 • omvårdnad, vård- och omsorgsarbete
 • kost, köksarbete
 • kultur, öppen fritidsverksamhet
 • pedagogiskt arbete, förskola, skola, fritidshem
 • städ, renhållning, service och underhållsarbete
 • socialt arbete
 • teknik, miljö och samhällsbyggnadsarbete

Genom att lägga in din cv samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer på karlstad.se/personuppgifter

Du kommer att bli kontaktad om vi har behov av just dig och din kompetens. Vi kommer göra bemanningsbedömningar löpande och läget kan snabbt ändra sig och behovet av antalet vikarier kommer därför ständigt att förändras över tid. Din ansökan ligger kvar i tre månader.

Anmäl dig i resursbanken här

Utdrag från belastningsregistret

Innan du får vikariera inom bland annat våra förskolor, grundskolor, fritidshem, HVB-hem och funktionsstöd för barn kräver vi att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka tre veckor och du beställer det själv via Polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Beställ ditt utdrag från belastningsregistret här (länk till polisens webbplats)

Intressebank

Är du intresserad av ett ordinarie arbete i koncernen Karlstads kommun? Titta först och främst bland våra lediga jobb . Du kan också registrera ditt cv i vår intressebank. Våra rekryterare kan titta i intressebanken och bjuda in dig att vara med och söka. Ditt cv kommer det att finnas i intressebanken i tre månader.

Registrera cv i intressebanken

Vill du vikariera eller söka ett arvoderat uppdrag? 

Vi har några verksamheter som har egna vikariepooler  där du också anmäla ditt intresse. 

Det finns även andra uppdrag som du kan söka. Du kan till exempel bli ledsagare, kontaktfamilj eller god man.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den