Mark och lokaler

Kommunens lokaler

Vill du hyra lokal i Karlstads kommun? Har du frågor och synpunkter på våra lokaler?

Både föreningar och privatpersoner kan hyra kommunens lokaler för träning, cuper, kulturarrangemang, högtid eller konferens. Stödberättigade föreningar får hyra till en lägre taxa. I viss mån kan även företag och andra organisationer boka.

Boka och hyra lokal

Kundservice

Du är alltid välkommen till oss med frågor och synpunkter, du kan kontakta oss på telefonnummer 054-540 00 00, kl. 08:00 – 16:00 och mejladress teknikochfastighetsförvaltningen@karlstad.se

Felanmälan

Du som är hyresgäst i kommunens lokaler är skyldig att anmäla skador, fel och brister. Vid akuta fall som innebär risk för person- eller egendomsskada ringer du 054-540 65 70 dygnet runt.

Lämna felanmälan

Tillgänglighet

Vi lägger stor vikt vid att våra publika lokaler ska vara tillgänglinghetsanpassade. Det innebär att vi ser till att de blir rätt bygga från början med till exempel ramper, toaletter för funktionsnedsatta och hörslingor. På de allra flesta av kommunens lokaler och fastigheter finns det ramper upp till entrén och automatiska dörröppnare. Vi ser också till att det finns hörslingor i kommunens större sammanträdesrum, kontrastmarkeringar i trappor och anpassade handledare. I filmen nedan kan du se lite om hur vi jobbar med tillgänglighet i våra lokaler och fastigheter. 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den