100° Karlstad

Näringslivsdagen 100°Karlstad

100° Karlstad arrangeras den 11 november 2022. Temat för 100° Karlstad 2022 är Från bra till världsbäst! Välkommen att inspireras, omvärldsbevaka och knyt nya spännande kontakter. 

100° Karlstad är ett årligt återkommande evenemang för det värmländska näringslivet med fokus på kunskap, inspiration samt värdefulla kontakter och affärer. Evenemanget arrangeras av Karlstads kommun för åttonde året efter ett uppehåll på två år under pandemin. 

Spännande föreläsningar och mingel

Syftet är att ge ökad kunskap, omvärldsbevakning och inspiration till näringslivet i Värmland – samt vara ett perfekt tillfälle för mingel och nätverkande.

Förutom att lyssna på intressanta föreläsare får du mingla med andra driftiga och nyfikna människor inom näringslivet. Passa på och knyt viktiga kontakter och få inspiration att möta framtidens utmaningar. 

Guldkantad gala hyllar förebilder

Dagen avslutas med en guldkantad gala. Under festliga former hyllas framgångsrika företag och inspirerande förebilder som under året har gjort något extra för att lyfta näringslivet i Värmland. Karlstads kommun utser Årets Sola och flera ytterligare priser delas ut under kvällen.

Läs mer på 100graderkarlstad.se.

Uppdaterad den