100° Karlstad

100° Karlstad - ett evenemang för det värmländska näringslivet

100°KARLSTAD

Varmt välkommen till 100° Karlstad! Ett årligt återkommande evenemang för det värmländska näringslivet med fokus på kunskap, inspiration och affärer. 

Fredagen den 15 mars 2019 arrangerades 100° Karlstad för femte året i följd. Årets tema var Framtidens attraktiva arbetsplats med fokus på kompetensförsörjning. 

Spännande föreläsningar och mingel

Syftet med dagen är att ge ökad kunskap, omvärldsbevakning och inspiration till näringslivet i Värmland - samt perfekt för mingel och nätverkande.

Förutom att lyssna på intressanta föreläsare får du mingla med andra driftiga och nyfikna människor inom näringslivet. Knyt viktiga kontakter och få inspiration att möta framtidens utmaningar. 

Guldkantad gala hyllar förebilder

Dagen avslutas med en guldkantad gala. Under festliga former hyllas framgångsrika företag och inspirerande förebilder som under året har gjort något extra för att lyfta näringslivet i Värmland. Karlstads kommun utser Årets Sola och flera ytterligare priser delas ut under kvällen.

Arrangörer

Arrangör av 100° Karlstad 2019 var Karlstads kommun tillsammans med Swedbank, Sparbanksstiftelsen Alfa, Karlstad Handel, Karlstad CCC och Region Värmland.

Läs mer på 100graderkarlstad.se

 

 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den