Näringslivet i Karlstad

Välkommen på företagsmingel

Människor i rörelse på Gågatan i Karlstad

Det är mycket som händer i Karlstad nu och i framtiden. Är exempelvis arenautveckling någonting som berör dig som företagare?

Välkommen på företagsmingel i Gamla Wermlandsbankens lokaler vid Stora torget den 15 november mellan klockan 17.00 och 19.00. Här får du tillfälle att ställa dina frågor till politiker och tjänstepersoner. Marcus Ekholm, projektledare för arenautvecklingen i Karlstad presenterar var vi står idag.

Datum

Onsdagen den 15 november, 2017.

Tid

Klockan 17.00-19.00 (drop-in).

Plats

Gamla Wermlandsbankens lokaler vid Stora torget.

Minglet är ett resultat av de 100 företagsbesök som genomfördes förra året och tanken är att genomföra flera träffar framöver. Vi vill öka dialogen med näringslivet och på träffarna kommer politiker och tjänstemän finnas för att lyssna, svara på frågor kring vad som händer just nu.

Anmäl dig senast den 10 november

Vi bjuder på kaffe och smörgås och vill därför gärna veta hur många som kommer att delta. Du anmäler dig via formuläret nedan. Din anmälan vill vi ha senast den 10 november.

Varmt välkommen!

*obligatoriska uppgifter


Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den