Visit Karlstad

Våra tjänster

Festivalbesökare på gräs

Karlstadsregionen ska vara Sveriges mest gästvänliga region och resans mål året om. Vårt uppdrag är därför att stärka destinationen, skapa fler reseanledningar, ta värdskapet ett steg vidare och vara i första ledet kring den digitala utvecklingen. Vårt mål är att besöksnäringen ska utvecklas. Vi arbetar för att få fler tillresande gäster, fördelade över året så att besöksnäringen behöver anställa fler medarbetare. 

Här nedan kan du läsa mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig.

Arrangera evenemang

Vi vill få fler evenemang och möten som stärker varumärket Karlstad och bidrar till att Karlstad syns mer nationellt och om möjligt internationellt. Därför vill vi se till att det ska vara enkelt att arrangera evenemang i Karlstad och här kan du läsa vilken hjälp du kan räkna med från oss. 

Här kan du läsa mer: karlstad.se/evenemang

Arrangera möten

Karlstad är idag en av de mest välrenommerade mötesdestinationerna i Skandinavien. För dig som är mötesarrangör eller värd så har vi samlat ihop nyttig information om hur vi underlättar till att arrangera ett oförglömligt möte.

Här kan du läsa mer: karlstad.se/moten

Servicematerial

Varje år produceras två olika kartor för Karlstads del. Det finns en karta över Karlstads kommun och en centrumkarta. De innehåller information på svenska och engelska. Ladda ner Karlstadskartan här (pdf). 

Marknadskanaler

Här nedan kan du läsa om våra olika marknadskanaler där du kan få hjälp av oss  på Visit Karlstad med att få ut ditt budskap. Vi kommunicerar via sociala medier, Facebook och Instagram, samt vår webbsida, visitkarlstad.se

 Facebook

Visit Karlstad har en sida på Facebook, @visitkarlstad. Den representerar Karlstadsregionen, men med fokus på Karlstad. Där tipsar vi bland annat om evenemang, aktiviteter och annat som är på gång. 

Vill du lyfta ett evenemang på Facebook? Kontakta maria.ostling@karlstad.se

Instagram

Visit Karlstad har också ett konto på Instagram, @visitkarlstad. Även det representerar Karlstadsregionen med fokus på Karlstad. Här kan du se många vackra bilder från vår region men även få tips om smultronställen.

Ansvarig för Instagram är maria.ostling@karlstad.se

Webbplats med besöksinformation

Visit Karlstad är webbplatsen och officiell guide till Karlstad som besöksmål, visitkarlstad.se finns en databas som innehåller alltifrån aktiviteter, boende, sevärdheter och evenemang, men även redaktionellt kurerat innehåll.

Vill du lyfta något på webbplatsen så kontakta jonas.persson2@karlstad.se

Uppdaterad den