Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Arkivarie till barn- och ungdomsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Arbetsbeskrivning

Har du ett starkt samhällsengagemang och intresse av att jobba i offentlig förvaltning? Är du en driven och engagerad person som vill vara med och bygga upp något nytt? Vi söker en arkivarie som ska driva och ansvara för barn- och ungdomsnämndens arkiv- och dokumentplan. Vi arbetar med att förstärka vår kompetens inom dokument- och ärendehanteringen och vårt uppdrag är både inspirerande och intressant där du kommer bli en viktig länk.

I rollen som arkivarie ska du vara sakkunnig i arkivfrågor och bevaka detta vid förändringar. I ditt arbete utbildar och stödjer du enheternas kontaktpersoner i arkivkunskap. Du kommer att utreda, ordna, vårda och förteckna arkivbestånd samt utföra traditionellt arkivariearbete.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A951414

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Anna-Lena Norlander Groth
Avdelningschef, verksamhets- och ledningsstöd
054-540 29 03


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.