Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Rudsskolan söker lärare i spanska och idrott

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med cirka 95 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Rudsskolan är en stor, vital och spännande arbetsplats för årskurserna 7 till 9. Vi präglas av hög kvalitet och har nöjda elever som är stolta över sin skola. Vi har en hög trivsel bland oss alla och vi drivs av utmanande mål för vår skolas resultat. Vi är utvecklingsorienterade och alla bidrar i det arbetet. Det finns stora möjligheter för dig att driva olika utvecklingsarbeten och ett friutrymme att skapa det du drömt om att utveckla. Du kommer till ett tryggt, professionellt, prestigelöst och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i åk 7-9 i spanska och idrott, samt vara mentor i en klass tillsammans med en annan lärare. Som medarbetare ingår du i ett arbetslag bestående av andra undervisande lärare. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera verksamheten i de klasser du undervisar i.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare med behörighet och legitimation i spanska och idrott, som har en god samarbetsförmåga, stort engagemang samt kapacitet att skapa relationer med elever och vuxna.

• Du ska vara flexibel, empatisk, lugn och tålmodig, samt ha en vilja att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete.
• Du ska vara lugn och stabil i ditt bemötande, vara lyhörd för individers olika behov och förutsättningar och kunna anpassa dig därefter.
• Du måste ha lätt för att samarbeta i arbetslag och dela med dig och ta till dig av din samt andras kunskap/perspektiv på arbetet med elevernas utveckling utifrån kunskapsmålen i kursplanerna.
• Du ska ha mycket goda kunskaper om digitalt lärande och vara en god användare av digital teknik.

Du som vill någonting med ditt jobb, som drivs av idéer och ser möjligheterna, som vill vara med och göra stora positiva avtryck i eleverna och ge dem de allra bästa förutsättningarna för sin egen framtid - du är rätt person för Rudsskolan!

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Referensnummer

A978303

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Amelie Wahlström
Rektor Rudsskolan
054-540 33 27
amelie.wahlstrom@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.