Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Koordinator sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Arbetsbeskrivning

Som koordinator jobbar du med att bevaka och samordna alla kunder som skrivs in i slutenvården för att säkerställa en trygg och säker hemgång. Samordningen sker i daglig samverkan med biståndsbedömare/SoLkoordinator och rehabkoordinator. Du deltar på SIP-möten (samordnad individuell plan) och informationsmöten inom slutenvården, samt utbildar nya sjuksköterskor i samverkanslagen och systemet Cosmic Link.

Kvalifikationer

Krav att du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att jobba i kommunal verksamhet med liknande arbetsuppgifter.
Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta både med interna och externa kontakter.
Du arbetar strukturerat och har förmågan att prioritera i ditt arbete.
Du är lugn och kan väga in olika professioners perspektiv för att säkerställa en trygg och säker hemgång. Du är nyfiken och intresserad av nya arbetssätt och ser utveckling och ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A966065

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Anna Hellberg
Bitr. Verksamhetschef
054-540 60 60


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.