Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Samordnare till Sundsta-Älvkullegymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Nya Sundsta-Älvkullegymnasiet började byggas i september 2017 och beräknas stå helt klar till läsåret 2021-2022, då det blir en av Sveriges största gymnasieskolor. Men redan sommaren 2019 flyttade elever och personal in i första byggnaden.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driftig och engagerad samordnare för Sundsta-Älvkullegymnasiets
pedagogiska planering. Du kommer att ansvara för att skolans pedagogiska idé knyts ihop med skolans årshjul och schemaplanering.

Schemaläggning kommer att vara en viktig del av dina arbetsuppgifter. Kontakter med andra organisationer och myndigheter är en del i det arbete du kommer att ansvara för.

Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans rektorer i pedagogiska och administrativa skolfrågor. Du jobbar förebyggande och har ett övergripande perspektiv. Vi ser att du är en problemlösare och coach.

Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära att projektleda aktiviteter såsom nationella prov. Genom din kompetens och ditt arbete bidrar du till en ökad kvalité på Sundsta-Älvkullegymnasiet.

Du är lösningsfokuserad, har ett eget driv och trivs att arbeta i team. Den person vi söker har förmågan att ta ansvar för sitt arbetsområde och i samverkan med sina kollegor i enheten för verksamhetsstöd, alltid ha som mål att skapa god kvalité i de uppgifter vi arbetar med.

Sundsta-Älvkullegymnasiet är mitt i en förändringsresa, det kommer krävas stort engagemang och tålamod på vår väg mot en helt nybyggd skola år 2021. Det krävs att du är lyhörd och har fokus på framtidens skola.

Vår vision är enkel, varje elev skall nå sina mål och vara väl rustad för framtiden. Dit når vi genom att fokusera på skolglädje, goda relationer och kvalité för att nå allas fulla potential.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

SÄG-952723

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Carolina Kihlström André
Administrativ chef
054-5401594
carolina.kihlstrom.andre@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.