Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Lärare med specialpedagogisk kompetens

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Stodeneskolan är en F-6 skola med 340 elever och skolan ligger i utkanten av Karlstad. Stodeneskolan ligger i ett stort villakvarter med fina omgivningar nära skog och vatten. Hit tar man sig lätt från centrum med cykel eller buss.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta tillsammans med rektor och vara en viktig del i skolans utvecklingsarbete. Du kommer att ha ett särskilt ansvar när det gäller utveckling av skolans gemensamma elevhälsoarbete och du kommer att arbeta nära skolans pedagoger och elevhälsoteam. I tjänsten ingår delvis att ge elever särskilt stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta som grundskollärare och som har erfarenhet av att arbeta med elevhälsofrågor, gärna ingått i ett elevhälsoteam. Du är van att arbeta med elever som är i behov av särskilt stöd och du har ett brinnande intresse och engagemang för elevhälsoarbete.

Som person är du ansvarsfull, lyhörd och du är tydlig i din kommunikation. Du är nyfiken på andra människor och du tycker om att samarbeta. Du har god förmåga att prioritera arbetsuppgifter.

Meriterande för tjänsten är om du har varit delaktig i skolutvecklingsarbete och att du har god erfarenhet och goda resultat från detta arbete.

Lärarlegitimation är ett krav för denna tjänst.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A975758

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Camilla Brandt
rektor
054-540 1113
camilla.brandt@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.