Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Elevassistent Stockfallets skola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Stockfallets skola är en F-6 skola med ca 260 elever och 30 personal, skolan ligger ca 5 km från Karlstad centrum. Skolan har en fantastisk utemiljö med skogen inpå, vilket används i undervisning och av fritids. Vi erbjuder en trygg skolmiljö där vi arbetar extra mycket med värderingar, elevmedverkan samt hälsa och miljö. Målsättningen är att eleverna utifrån sina egna förutsättningar ska lära sig så mycket som möjligt i skolan.

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent kommer du arbeta både mot skola och fritidshem. Du ansvarar för elevens hela skoldag och samarbetar med övriga pedagoger. Du kommer att arbeta med elev enskilt, i grupp och vara resurs i klass och på fritids. I tjänsten ingår också att åka buss med eleverna till Skogsbackeskolan där vi har delar av vår undervisning och vara behjälplig i de ämnen eleverna har där: idrott, slöjd och musik. Vi söker en flexibel elevassistent som har lätt för att ställa om när förändringar i schemat sker plötsligt. Du ska vara öppen för nya uppgifter och anpassa din dag utifrån elevernas bästa. Vi vill också att du har ett starkt intresse för att bygga goda relationer med elever och personal.

Kvalifikationer

Du bör ha ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A973279

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Anna Mossberg
Rektor
054-540 99 14
anna.mossberg2@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.