Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Lärare 1-6 Herrhagsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Herrhagsskolan är en grundskola och grundsärskola i centrala Karlstad med närmare 400 elever. På vår skola arbetar vi efter mottot; Det är viktigt för mig att det går bra för dig. Alla ska mötas med respekt för sin individ och ges möjlighet att utvecklas utifrån sina möjligheter. Alla ska vara en del av gemenskapen.

Arbetsbeskrivning

Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag som består av grundskollärare och fritidspedagoger. I arbetet som lärare ingår undervisning och mentorskap. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Arbetet som lärare är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt.

Just nu söker vi en drivande och utvecklingsintresserad lärare med intresse för att arbeta med särskilt stöd i en mindre undervisningsgrupp. Fokus ligger på att hitta lösningar både på organisations- och gruppnivå samt individnivå. Du leder kollegor i den mindre undervisningsgruppen och har täta kontakter med klasslärare och elevhälsans team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.
Du ska kunna arbeta självständigt och organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Vidare vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och positiv. Vi söker dig som vill och kan utveckla verksamheten och kvaliteten i undervisningen.
Lärarexamen/legitimation är ett krav.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Ansök senast

Referensnummer

A962875

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Linda Karlsson
Rektor Herrhagsskolan
054-5403970
linda.karlsson5@karlstad.se

Maria Mangelin
Rektor
054-5405733
maria.mangelin@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.