Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Specialpedagog till Frödingskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Frödingskolan är en 4-9 skola på Kronoparken. Vi har ett nära samarbete med lågstadieskolan och förskolorna på området och jobbar under namnet Hela Kronoparken vars vision är att vi utbildar för att agera och leva i en hållbar värld, våra olikheter är våra möjligheter.

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog ingår du i Frödingskolans elevhälsoteam och jobbar för att alla elever ska nå läroplanens mål. Du jobbar direkt i undervisning, med stöd i klassrum, med enskild undervisning men också med handledning till lärare. Framförallt jobbar du strategiskt och förebyggande i nära samarbete med rektor och till viss del även med den centrala elevhälsan. Du gör pedagogiska utredningar och utifrån elevens behov i samarbete med lärare utformar du vilka extra anpassningar och särskilt stöd eleven behöver.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Ansök senast

Referensnummer

A953221

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.