Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Sjuksköterska/distriktssköterska Natt

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Att jobba som sjuksköterska hos oss innebär att du har en central ansvarsfull roll i hälso- och sjukvårdsarbetet runt våra kunder. Vi söker nu sjuksköterska/distriktssköterska som ska arbeta natt. Hos oss erbjuds du ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttid. Vi erbjuder en god introduktion och tillgång till mentorer när du börjar din anställning hos oss.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag som sjuksköterska/distriktssköterska natt, är att arbeta konsulterande med hälso- och sjukvårdsinsatser samt att göra planerade och akuta patientbesök i hela Karlstads kommun. Arbetet innebär samarbete inom teamet med sjuksköterskor och med omvårdnadspersonal.

Läs gärna intervjun med en av våra medarbetare här; https://vaxmedoss.nu/artiklar/manga-fordelar-med-att-jobba-natt .

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Utbildning till distriktssköterska och/eller erfarenhet av kommunalt hälso- och sjukvård är meriterande.

Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med kunder, anhöriga och samarbetspartners. . Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, fungerar bra i team men trivs också med att arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och initiativtagande. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och är lyhörd för omgivningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A977998

Antal arbetstillfällen

2

Kontaktperson

Ewa Sandberg
Rekryteringschef Hälso- och sjukvård

ewa.sandberg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.