Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Utvecklingsledare på Vård- och omsorgsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med utvecklingsfrågor inom områden som äldreomsorg, kommunal hälso- och sjukvård samt för personer med funktionsnedsättning?
Vi söker en utvecklingsledare med inriktning mot arbete med övergripande frågor, utredningar och projektledning för strategisk verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha relevant akademisk utbildning eller erfarenhet vi kan ställa likvärdig. Till exempel med liknande arbete, gärna inom offentlig sektor. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och flexibelt inom ramen för uppdrag som kan vara att genomföra en utredning, samverka i ett projekt eller att vara den som leder projektet. Du behöver kunna arbeta noggrant samtidigt som du måste se möjligheter till förenkling. Du behöver kunna samarbeta och anpassa dig men också kunna leda och driva.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A963679

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Marie Johansson
Utvecklingschef
054- 540 55 56
marie.johansson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.