Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Timvikarie sökes till Kategoriboende Hjorten, vuxenavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med cirka 95 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Kategoriboendet Hjorten drivs i samarbete mellan arbetsmarknads- och socialförvaltningen och vård- och omsorgsförvaltningen. Boendet vänder sig till äldre med missbruks- och beroendeproblematik i behov av omvårdnad.

Arbetsbeskrivning

Man ger ett individanpassat stöd på uppdrag av både vuxenavdelningen (boendestöd) och vård- och omsorgsförvaltningen (hemtjänstinsatser). Hemtjänstinsatserna består i allt från städ, hygien, stöd vid mat och påklädnad, förflyttning till boendestödsinsatser som t ex motiverande samtal samt mycket annat.

Som timvikarie får du jobba vid behov då ordinarie personal av någon anledning inte är tillgängliga.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Timavlönad

Ansök senast

Referensnummer

A945487

Antal arbetstillfällen

5

Kontaktperson

Anna Axelsson
Enhetschef
054-540 49 14


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.