Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Kommunvägledare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.

På Kontaktcenter finns kommunvägledare som hjälper Karlstadsbor och andra som vill komma i kontakt med kommunen, få information och vägledning om kommunens verksamhet. Det är ett spännande och intressant arbete och som ger dig en möjlighet att hjälpa andra. En av våra kommunvägledare har nu valt att gå vidare till en annan tjänst varför vi nu söker en kommunvägledare för en tillsvidare anställning.

Arbetsbeskrivning

Som kommunvägledare arbetar du med att svara på frågor, ge information och vägledning om kommunens verksamhet, handlägga vissa typer av ärenden. Kontakterna med Karlstadsborna sker via telefon, besök, e-post, web och sociala medier.

Du kommer att svara på frågor om äldre- och handikappomsorg, socialtjänst, överförmyndare och god man. I uppgifterna ingår också handläggning av vissa frågor som till exempel förenklad biståndsbedömning, fastställande av faderskap, körkortsyttrande, ansökningar om ekonomiskt bistånd, med mera.

Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A906918

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Ann Salomonsson
Chef Kontaktcenter
054-540 10 62


Ann-Charlotte Andersson
Gruppchef
054-540 80 95


Övrigt

Karlstads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.