Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Förvaltningssekreterare till barn- och ungdomsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Arbetsbeskrivning

I rollen som förvaltningssekreterare är du ett administrativt stöd till barn- och ungdomsförvaltningens stabsorganisation. Du är med och skapar förutsättningar för att underlätta det dagliga arbete. Du kommer att vara huvudregistrator för myndighetens handlingar och ansvara för posthanteringen och myndighetens diarium.

Vi söker efter dig som kommer vara den klassiska spindel i nätet funktionen där du har koll på läget och ser till att mötesbokningar, beställningar, lokalbokningar och att kallelser/protokoll sköts som det ska. Du kommer även att vara barn- och ungdomsnämndens personuppgiftssamordnare (PUS) och administrera och föra protokoll vid central samverkan med fackliga organisationer och i kommunens samverkansgrupp Barn och unga.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A952161

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Anna-Lena Norlander Groth
Avdelningschef, verksamhets- och ledningsstöd
054-540 29 03


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.