Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Lärare i hem- och konsumentkunskap och annat ämne till Ilandaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Ilandaskolan är en skola med fina och fräscha lokaler vackert belägen vid Ilandatjärn. Skolan har ca 480 elever i grundskolan och särskolan åk 7-9 och ca 60 personal.
Ilandaskolan präglas av trygghet, trivsel och goda studieresultat. Behörigheten till gymnasiet är hög.
Arbetet organiseras i tre vertikala arbetslag samt ett arbetslag i särskolan. På skolan finns Elevhälsoteam med skolsköterska, kurator, speciallärare och skolpsykolog. Alla elever i åk 7-9 har egen dator och vi arbetar i Office 365 och en del av undervisningen sker i Teams. Vi utvecklar ständigt det digitala lärandet.

Arbetsbeskrivning

Du undervisar i hem- och konsumentkunskap i åk 6-9 tillsammans med två andra lärare i hem- och konsumentkunskap. Du undervisar också i ytterligare något eller några ämnen. Du är mentor i en klass tillsammans med en kollega och tillhör ett av skolans tre arbetslag.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Referensnummer

A954481

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Maria Skoogh
Rektor
054-540 31 74
maria.skoogh@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.