Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Lärare åk 1-3 Skattkärrsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Skattkärrsskolan är en F-6 enhet med ca 450 elever där 300 av dem har en placering på något av våra fritidshem. Skolan är centralt belägen i Skattkärr med en närmiljö med möjlighet till utepedagogik. Vi arbetar systematiskt med skolutveckling och de senaste åren har vi haft fokus på våra lärmiljöer, IKT och språkutvecklande arbetssätt där vi arbetar efter Cirkelmodellen.

Arbetsbeskrivning

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt elevfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar elevers lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.

Som lärare mot yngre åldrar bidrar du till att skapa en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av lärande för varje elev och för hela elevgruppen. Vi ser också den pedagogiska dokumentationen som en självklar del i vårt systematiska kvalitetsarbete och vår verksamhetsutveckling.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Ansök senast

Referensnummer

A955267

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Helena Johansson
Rektor
0545403687
helena.johansson6@karlstad.se

Johan Wisenius
Rektor
054-540 36 35


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.