Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Nobelgymnasiet söker lärare inom fordonsteknik

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Nobelgymnasiets fordons- och transportprogram är ett av de största i Sverige med ett intag på 60 gymnasieelever per år. Vi jobbar i nära samarbete med branschen och arbetar aktivt med att hänga med i utvecklingen för att rusta våra elever till att möta dagens såväl som framtidens behov. Nu behöver vi bli fler så ta chansen att vara med och utbilda våra ungdomar på vägen ut i arbetslivet!

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till fordons- och transportprogrammet. Undervisningen kan vara i både gymnasie- och vuxenutbildning. Just nu söker vi en person för undervisning i årskurs 1 alternativt på inriktningen Lastbil och mobila maskiner. Vilket det blir beror på vilka kompetenser du har som söker tjänsten. Du ingår i ett väl fungerande arbetslag med flera andra lärare inom fordonsteknik. I tjänsten ingår undervisning och mentorskap och som anställd lärare hos oss ger vi möjlighet till behörighetsgivande studier i tjänsten.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

Erfarenhet från arbete med fordonsteknik är ett krav och vi ser helst att du har bred kunskap inom traditionell fordonsteknik såväl som modern diagnosteknik. För att trivas i arbetet måste du vara intresserad av människor och ha förståelse för att människor har olika behov. Vi värdesätter ett pedagogiskt förhållningssätt och en god förmåga att både arbeta självständigt såväl som samarbeta med kollegor och bransch. Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete som lärare/instruktör eller motsvarande är meriterande.
En lärares vardag innehåller flera digitala verktyg såsom lärplattform, närvarosystem, information, kommunikation och dokumentation mm och Nobelgymnasiet ligger i framkant med att arbeta digitalt. Detta gör att du bör ha viss erfarenhet av att arbeta digitalt för att trivas och känna dig bekväm arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A979331

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Jonny Lindström
Rektor
054-540 13 66
jonny.lindstrom@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.