Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Förskollärare Sångtrastens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Sångtrastens förskola med sina sex avdelningar ligger på Färjestad med utsikt över Klarälven. Förskolans stora gård med sina olika zoner har både skogsdunge och stora gröna ytor som lockar till lek och undervisning i en fantastiskt fin lärmiljö.

På förskolans sex avdelningar arbetar ett gäng pigga, drivande och kompetenta pedagoger som har ett gott samarbete med varandra.

Arbetsbeskrivning

Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument.

Som förskollärare ansvarar du för att leda de målstyrda processerna utifrån förskolans läroplan. Du ansvara för att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet och att alla barn utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för ditt yrke som förskollärare, känner yrkesstolthet, och vill vara med och utveckla förskolans utbildning på bästa sätt.

Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument och kan omsätta dem i både praktik och teori.

Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad, ser möjligheter i vardagen och kan bidra till egen och andras arbetsglädje.

Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar, kollegor och ledning.

Du ska kunna dela med dig av erfarenheter och kunskaper liksom ta till dig andras.

Du ska gärna ha goda IT kunskaper och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i undervisningen. I ditt språkstimulerande arbetssätt är bl.a. tecken som stöd och bildstöd ett naturligt verktyg i ditt dagliga arbetet.

Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet, ditt bemötande, din barnsyn och din kunskapssyn

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Referensnummer

A975973

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Annica Åsemark
Rektor
054-540 35 69
annica.asemark@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.