Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Lärare i svenska och idrott & hälsa på Nobelgymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Nobelgymnasiet i Karlstad är Värmlands största yrkesskola med 1100 elever fördelat på sex olika nationella program, gymnasiesärskolan samt introduktionsprogrammen. Hos oss möter du personal som bryr sig om eleverna och ser till att de får en utbildning som utvecklar i både teoretiska och praktiska färdigheter. Vi har mycket goda resultat gällande trygghet och trivsel!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i svenska och idh och du kommer arbeta på IM - introduktionsprogrammen. Som lärare så arbetar du tillsammans med dina kollegor i arbetslag. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. Tillsammans skapar vi en god lärandemiljö för våra elever. I arbetsuppgifterna ingår undervisning med för- och efterarbete, mentorskap samt tät kontakt med elever och vårdnadshavare.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Ansök senast

Referensnummer

A953373

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Anna-Karin Leandersson
Rektor
054-5403552
anna.karin.leandersson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.