Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Nämndsekreterare till barn- och ungdomsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Arbetsbeskrivning

Rollen som nämndsekreterare är viktig och stimulerande och du kommer att ingå i en engagerad och kompetent arbetsgrupp och få möjligheten att arbeta nära politiken inom en organisation som bidrar till lärande och utveckling.

Som nämndsekreterare på barn- och ungdomsförvaltningen kommer du att arbeta med att stödja barn- och ungdomsnämndens ordförande och ledamöter samt ansvara för nämndens administration och diarium. Du arbetar med att handlägga ärenden och stödja barn- och ungdomsförvaltningens handläggare i dokument- och ärendehanteringssystemet. Du kommer även att få medverka i kommunens nätverk för nämndsekreterare.

I rollen som nämndsekreterare är du sekreterare i barn och ungdomsnämnden och arbetar med ärendehantering kopplat till den politiska processen. Du ansvarar för sammanträdesrutiner, hantering av handlingar inför och efter nämndssammanträden, protokollsskrivning med mera. Nämndadministrationen hanteras elektroniskt i ärendehanteringssystemet Lex och du kommer även att vara lokalt användarstöd i systemet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A952158

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Anna-Lena Norlander Groth
Avdelningschef, verksamhets- och ledningsstöd
054-540 29 03


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.