Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Patientansvarig sjuksköterska/distriktssköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Inom hälso- och sjukvård arbetar idag cirka 120 sjuksköterskor/distriktssköterskor med att ge en god och säker vård. Det är ett omväxlande och intressant arbete för dig som vill arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende. Vi erbjuder en god introduktion och tillgång till mentorer när du börjar din anställning hos oss.

Arbetsbeskrivning

Din huvuduppgift som sjuksköterska/distriktssköterska är att arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser för kunden, såväl planerade som akuta. Du leder omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatserna, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar samt har PAS-ansvar. Arbetet innebär ett nära samarbete med dina sjuksköterskekollegor, med omvårdnadspersonal, andra vårdgivare samt kunder och deras anhöriga.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad som distriktssköterska och har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är det meriterande.
För att du ska trivas hos oss tror vi att du är trygg och stabil i din yrkesroll. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du stimuleras av möten med människor där du alltid är mån om att ge ett gott och professionellt bemötande. Vi ser även att du är samarbetsinriktad, flexibel och kommunikativ. Du är nyfiken och intresserad av nya arbetssätt och ser utveckling och ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A977999

Antal arbetstillfällen

2

Kontaktperson

Ewa Sandberg
Rekryteringschef Hälso- och sjukvård

ewa.sandberg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.