Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Vikarie inom grundskola, förskola och fritidshem

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

I Karlstads kommun finns ett sextiotal förskolor och ett trettiotal grundskolor där vi lägger grunden för det livslånga lärandet. Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med barn och ungdomar.

Arbetsbeskrivning

Dags för en ny utmaning?

Vi erbjuder jobb som vikarie inom grundskola, förskola och fritidshem. Det är ett fantastiskt jobb om du vill utvecklas och det passar dig som vill prova på varierande arbetsuppgifter. Det är ett flexibelt arbete där du får möjlighet att göra skillnad.

Är du tillgänglig minst två hela dagar i veckan och kan arbeta inom hela Karlstads kommun så kan du bli en del av Karlstads största lag. Som vikarie hos oss får du vara med och skapa vår framtid. Du får en stimulerande arbetsplats och ett inspirerande och varierande jobb.


Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kallad till vår rekryteringsdag. De som får en inbjudan kommer under rekryteringsdagen att träffa en rektor inom förskolan och rektor inom grundskolan för en speedintervju. Efter intervjutillfället kommer de sökande som går vidare att bli erbjuden betald praktik på någon av våra skolor, förskolor eller fritidshem.

Innan du får vikariera i våra förskolor och grundskolor är ett krav att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via Polisens webbplats. Beställ gärna utdraget i samband att du nu skickar in din ansökan, så du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Beställ ditt utdrag genom att klistra in nedanstående adress i webbläsaren (länk till polisens webbplats) https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieexamen och ett intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar eller utbildning inom området.

Vårt krav är att du kan arbeta minst två hela dagar i veckan och det är viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Timavlönad

Ansök senast

Referensnummer

A957682

Antal arbetstillfällen

40

Kontaktperson

Vikarier till skola, förskola och fritidshem
Kontaktcenter Karlstads kommun (knappval 2)
054-540 00 00


Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.